Plimbare de placere

0
242

biciclete bucuresti„…si sa vezi, don”soara, ce conditie fizica o sa capeti dupa vreo doua luni de pedalat”. Asa s-a incheiat conversatia pe care am purtat-o deunazi cu un prieten care prefera mersul pe doua roti celui pe patru si pe care-l informasem de „plimbarea de placere” care va avea loc sambata 16 mai la Padurea Verde din Timisoara. Amicul incerca sa ma convinga de rezultatele fizice spectaculoase obtinute pedaland, in detrimentrul curelor, LPG-urilor si electrostimularii preferate de mine.
Si poate c-am sa accept invitatia si daca o fi sa fie, adica sa cobor de pe tocuri direct in adidasi, sunt sigura ca organizatorii campaniei „Verde pentru Biciclete” imi vor imprumuta o bicicleta sa ma alatur lor pe unul din cele patru trasee cicliste de agrement de la Padurea Verde care vor fi inaugurate chiar sambata, incepand cu ora 11,00
Invitatia o transmit si eu tuturor celor interesati caci sunt bineveniti toti cetatenii, de toate categoriile de varsta, dornici sa petreaca o zi pe bicicleta in mijlocul naturii. Participantii vor primi o harta a traseelor pentru a le putea vizita si ulterior evenimentului.
Traseele sunt amenajate pe diferite grade de dificultate, pentru a oferi oportunitati de parcurge a Padurii, in functie de experienta utilizatorului bicicletei. De exemplu: Traseul VERDE – 2.2 km (SCURT); traseul ALBASTRU – 3.2 km (MEDIU), traseul ROSU – 4.4 km (LUNG ) si ORANGE – 4 km (Vanatoresc si strabate principala zona de vanatoare din padure)
Amenajarea traseelor a fost posibila cu sprijinul Fundatiei Bega si al Regiei Nationale a Padurilor „Romsilva” – Directia Silvica Timisoara.
Evenimentul de sambata are drept scop principal inaugurarea celor patru trasee si urmareste tema principala a campaniei „Verde pentru Biciclete”: incurajarea utilizarii bicicletei ca mijloc de deplasare zilnic dar si in scop de divertisment.
Detalii gasiti pe www.pedaleaza.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.