APM Sibiu ob?ine 5,8 milioane de euro de la Uniunea European?
APM Sibiu obține 5,8 milioane de euro de la Uniunea Europeană
Plimbari cu bicicleta in Muzeul in aer liber din Sibiu

Muzeul ASTRA pune la dispozitia vizitatorilor un program de acces cu bicicleta in Muzeul in aer liber, organizat astfel incat sa ofere flexibilitate in alegerea intervalului orar si, in acelasi timp, sa nu-i stanjeneasca pe ceilalti vizitatori, transmit reprezentantii Complexului National Muzeal ASTRA (CNMA) din Sibiu.

Astfel, cei care iubesc plimbarile pe bicicleta si doresc sa profite de cadrul natural deosebit oferit de Muzeul Civilizatiei Populare Traditionale ASTRA, o pot face in fiecare zi, incepand cu ora 8.00 si pana la ora de deschidere a Muzeului (9.00, respectiv 10.00, in functie de sezon). De asemenea, in fiecare zi, intre orele 18.00 si 20.00.

Accesul cu bicicleta se va face pe la oricare din intrarile in Muzeul in aer liber, pe baza abonamentelor achizitionate deja pentru anul 2012 sau a unui abonament anual la tarifele in vigoare, respectiv 30 lei/an pentru un adult, 40 lei/an pentru o familie (sot, sotie, copii cu varsta pana la 18 ani), 7,5 lei/an pentru elevi si studenti. Pensionarii beneficiaza de reducere pe baza prezentarii cupoanelor de pensie, conform tarifelor in vigoare practicate de Muzeul ASTRA.

Persoanele care nu doresc sa achizitioneze un abonament anual, au accesul asigurat cu bicicleta in intervalul orar mentionat pe baza achitarii unui bilet de intrare in valoare de 10 lei.

Un succint Regulament de utilizare va fi disponibil la intrarile in muzeu pentru aceasta categorie de vizitatori.

Zilele in care accesul in Muzeu este restrictionat sau interzis din cauze obiective, se aplica si vizitatorilor pe bicicleta si vor fi facute publice la momentul oportun.

Foto: CNMA

“Muzeul ASTRA ii invita astfel, pe toti cei care iubesc plimbarile in aer liber sa descopere si sa se bucure de ambianta cadrului natural si de arhitectura traditionala, in spiritul respectului reciproc si al facilitarii accesului la valorile patrimoniului traditional”, transmit reprezentantii CNMA Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here