Politistii de frontiera botosaneni au intocmit dosare penale pentru braconaj piscicol

0
326
Dosare penale pe numele unor braconieri, peşte şi bunuri confiscate în valoare de 25.000 de lei, în Delta Dunării
Politistii de frontiera botosaneni au intocmit dosare penale pentru braconaj piscicol

Politistii de frontiera botosaneni au intocmit dosare penale pentru braconaj piscicol pe numele a patru barbati.

Miercuri, in jurul orelor 06.30, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Stanca au descoperit doi barbati care se aflau pe lacul de acumulare Stanca-Costesti, avand asupra lor o plasa monofilament cu lungimea de 80 de metri.
Politistii de frontiera au intocmit celor doi barbati, I.C., de 17 ani si F.G. de 30 de ani, dosar penal pentru savarsirea infractiunii de „producerea, importul, detinerea, comercializarea sau utilizarea uneltelor de plasa de tip monofilament”, documentele urmand a fi inaintate Parchetului de pe langa Judecatoria Saveni.
La aproximativ 30 de minute, aceiasi politisti de frontiera au mai depistat doi barbati care pescuiau in raul Prut.
In urma verificarilor efectuate, politistii de frontiera au stabilit ca cei doi sunt cetatenii romani M.C., de 26 de ani si S.C., de 42 de ani, ambii din localitatea Ripiceni, care desfasurau activitati de pescuit folosind o plasa monofilament cu lungimea de 60 de metri.
Politistii de frontiera au intocmit barbatilor dosar penal pentru savarsirea infractiunii de „producerea, importul, detinerea, comercializarea sau utilizarea uneltelor de plasa de tip monofilament”, documentele urmand a fi inaintate Parchetului de pe langa Judecatoria Saveni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.