Fii ECO de Paste! Castiga un premiu ECO oferit de Eco-Rom Ambalaje!

0
437
Eco-Rom Ambalaje:
Sapte lucruri despre reciclare
Fii ECO de Paste! Castiga un premiu ECO oferit de Eco-Rom Ambalaje!

Fii ECO de Paste! Arata ca iti pasa de mediul in care traiesti, colecteaza selectiv deseurile de ambalaje, participa la concurs si poti castiga unul dintre cele 4 premii constand in produse realizate din materiale reciclate oferite de Eco-Rom Ambalaje!
Premiile vor contine, printre altele, cate o sacosa glossy de colectare selectiva! Aceasta nu te va ajuta doar sa colectezi selectiv deseurile intr-un mod util, ci iti va oferi si stilul eco-friendly mult dorit!
Se apropie Pastele si fiecare dintre noi ii incanta pe cei dragi cu deliciile culinare traditionale. Fie ca ne referim la oua rosii, cozonac, prajituri, ciocolata, carne de miel, sucuri sau vin, toate acestea nu pot lipsi de pe masa de de Paste.

Atentie: toate produsele pe care le cumparam sunt ambalate! Ambalajele acestora nu sunt gunoaie! Ele sunt deseuri valoroase care devin, prin reciclare, materie prima secundara in vederea realizarii de noi produse.

Eco-Rom Ambalaje te invata cum sa fii ECO:

1. Toate ambalajele, devenite deseuri de ambalaje dupa folosirea continutului, trebuie stranse separat de gunoiul menajer.
2. Nu amestecati deseurile de ambalaje (deseu uscat) cu gunoiul menajer (umed; resturi de mancare, de exemplu), ele nu vor mai putea fi reciclate, fiind deja contaminate (murdare).
3. Clatiti recicipientele murdare inainte de a le colecta selectiv! Curate, ele pot fi reciclate!
4. Depuneti ambalajele in containerele colorate, astfel:

– Pubela GALBENA (plastic-metal): PET-uri de la bauturile racoritoare, PET-ul de ulei, pungile de plastic, caserolele de plastic de la produsele alimentare, recipientul de plastic de la oul de ciocolata, conservele din metal, dozele de la racoritoare sau bauturi alcoolice etc.
– Pubela ALBASTRA (hartie-carton): punga de hartie de la cadou, cutia de carton de la bomboane, ambalajul de la ciocolata, recipientele din carton de la lapte sau sucuri naturale, cartonul de la oua, ambalajul de la vopseaua pentru oua, ambalajul de la cozonac, punga din hartie de la zahar sau faina, ambalajele din hartie de la condimente etc.
– Pubela VERDE (sticla): sticlele de la bauturile alcoolice, sticlele de la sosuri, borcane etc.

Intra acum pe www.colecteazaselectiv.ro si afla cele mai interesante lucruri despre colectarea selectiva a deseurilor de ambalaje!

Participa la concurs in perioada 12 aprilie – 11 mai 2012, raspunde corect la intrebarea de mai jos si poti castiga unul din cele 4 premii ECO oferit de Eco-Rom Ambalaje!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.