Poluare accidentala

Poluare accidentala

In 14 august 2011, in ultimele ore de program de la compania Universal Alloy Corporation Europe, s-a produs defectarea accidentala a unei prese de extrudat. Acest fapt a provocat scurgerea unei cantitati mici de ulei hidraulic in apele pluviale.
Incidentul a avut un impact minor asupra mediului, provocand daune care pot fi remediate in cel mai scurt timp. Conform normativelor si politicilor de transparenta, reprezentantii UACE au anuntat imediat Agentia de Protectie a Mediului si Comisariatul Judetean Maramures al Garzii Nationale de Mediu care au procedat la investigarea fenomenului. In paralel, s-a decis inchiderea imediata a echipamentului, stoparea si curatarea de urgenta a scurgerii de ulei.

De asemenea, UACE a apelat la serviciile unei companii specializate care, in cel mai scurt timp, va elimina efectele incidentului. Trebuie mentionat inca o data ca este vorba doar de ulei hidraulic, adica un produs comun folosit in industrie, care poate inlaturat rapid si in totalitate din zonele in care s-a produs deversarea accidentala

Universal Alloy Coporation isi exprima regretul pentru acest incident si doreste sa asigure comunitatea locala si Agentia de Protectie a Mediu ca va lua toate masurile necesare pentru ca astfel de incidente sa nu se mai repete.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente