Pomi in locul chioscurilor ilegale de consilieri

Vicepresedintele PNTCD Daniel Botea a acuzat ieri Consiliul Local Municipal (CLM) Craiova ca s-a transformat intr-un simplu consiliu locativ, pentru ca aproba amplasarea de constructii in zonele verzi pe banda rulanta si atribuie terenuri pentru spatii comerciale peste mana anumitor beneficiari, uneori chiar consilierilor locali. „Din respect pentru cetatenii Baniei, PNTCD Craiova solicita Primariei Craiova sa demoleze astfel de constructii ridicate ilegal, unele chiar pe spatiul verde, si sa planteze in locul lor copaci. Cerem ca toti oamenii sa fie tratati la fel, indiferent ca se numesc Eugen Iordache, Aurel Bojenoiu sau Gheorghe Albastroiu (toti trei sunt consilieri locali cu spatii comerciale pe terenul municipalitatii – n. r.)”, a declarat Botea.

In plus, taranistii atrag atentia ca, departe de „campania agresiva impotriva distrugerii zonelor verzi” anuntata de primar, consiliul local a adoptat numai la ultima sedinta patru hotarari prin care zone verzi erau transformate in perimetru construibil. „Nu a existat nici macar un comentariu in favoarea zonelor verzi, acestea fiind tradate in favoarea unor constructii. Curat-murdar, coane Aurica, tradare sa fie, dar s-o stim si noi! PNTCD Craiova reaminteste alesilor locali si edilului Solomon ca adevarata generozitate a oamenilor fata de natura, in viitor, consta in a-i darui totul in prezent. A darui, nu a narui!” – a afirmat vicepresedintele PNTCD.

In timp ce multi cetateni ai Craiovei nu pot sa ridice un grup sanitar in propria curte fara autorizatie ori un garaj mai mult sau mai putin improvizat in fata blocului, multi consilieri alesi de cetateni sa le apere interesele isi construiesc spatii fara a mai bifa toate aprobarile necesare.

Sursa: Editie Speciala

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *