Porsche pe doua roti – se pedaleaza nemteste

Porsche pe doua roti - se pedaleaza nemteste

Sport(S) si Rennsport(RS) sunt cele doua modele de biciclete create de casa automobilistica germana Porsche, venind in intampinarea cererii din partea celor ce doresc sa pedaleze nemteste.

Ambele biciclete au fost proiectate si realizate in spiritul traditional Porsche, a carei atentie pentru detalii este deja bine cunoscuta in sectorul automobilelor de lux, relateaza Il Giornale del Lusso.

Clasa, confort si siguranta – acestea sunt caracteristicile pe care specialistii germani le-au avut in vedere cand au creat cadrul monobloc si franele hidraulice pentru cele doua modele, urmand linia unui design ce poarta amprenta distinctiva a companiei care ocupa locul trei, dupa McLaren si Audi in topul gigantilor automobilistici.

Porsche Sport(S) e realizata in aluminiu 7500, are 12 kg si este prevazuta cu roti din linia DT Swiss si o cutie ce asigura schimbarea a pana la 11 viteze, in timp ce modelul Rennsport (RS) are roti Chank Brothers, proiectate cu o geometrie menita sa asigure aderenta si stabilitate si dispune de 20 de viteze, cantarind doar 9 kg.

Ambele modele de biciclete vor fi disponibile incepand cu toamna acestui an, in trei versiuni: small, medium si large, pretul acestora ramanand insa cufundat in mister, subliniaza sursa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *