Posibil acord cu Banca Mondiala pentru dezvoltarea Deltei Dunarii

0
351
Manual digital pentru turi?tii care viziteaz? Delta Dun?rii - vezi de unde descarci aplica?ia
WWF și Coca-Cola, proiect pentru conservarea și refacerea zonelor umede
Posibil acord cu Banca Mondiala pentru dezvoltarea Deltei Dunarii
Posibil acord cu Banca Mondiala pentru dezvoltarea Deltei Dunarii

Tara noastra discuta cu Banca Mondiala un posibil acord in vederea finalizarii unui sistem de dezvoltare integrata a Deltei Dunarii, cu finantare de la Uniunea Europeana, in exercitiul financiar 2014-2020, potrivit ministrului Mediului si Schimbarilor Climatice, Rovan Plumb.

„Am inceput deja discutiile si cu Banca Mondiala, astfel incat sa avem datele preliminare in cursul lunii martie 2014, in asa fel incat sa finalizam cat se poate de rapid un sistem de dezvoltarea integrata a Deltei Dunarii, care sa fie finantat in urmatoarea perioada 2014-2020 dinspre Uniunea Europeana”, a spus Rovana Plumb in cadrul unei conferinte de presa.

Ministrul considera ca tara naostra are nevoie de o strategie de dezvoltare sustenabila pentru regiunea Marii Neagra, ar pentru acest lucru autoritatile va solicita sprijinul financiar al Comisiei Europene. „Ne dorim sprijinul Comisiei, astfel incat sa elaboram o strategie coerenta de dezvoltare a regiunii Marii Negre si sa beneficiem de finantarile europene pentru urmatoarea perioada financiara”, a mentionat Rovana Plumb.
Ministrul Mediului si Schimbarilor Climatice, Rovana Plumb, a avut, astazi, o noua intalnire cu Comisarul European pentru Afaceri Maritime si Pescuit, Maria Damanaki, oficialului european aflandu-se pentru doua zile in Romania intr-o vizita de lucru.

Duminica Maria Damanaki a discutat cu ministrul roman al Mediului, Rovana Plumb, dar si cu Dacian Ciolos, Comisarul European pentru Agricultura, intalniri de lucru organizate in Delta Dunarii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.