Pregatiri pentru Ora Pamantului

0
254

earth-hour.jpgPe 28 martie 2009 suntem invitati sa stingem lumina pret de o ora pentru a arata ca ne pasa de mediul in care traim.

Sub indemnul WWF, miscarea Earth Hour a inceput in urma cu trei ani in Australia. Scopul a fost sa se atraga atentia asupra poluarii si distrugerii planetei. Pin scaderea consumului de energie electrica sa scada si cantitatea de dioxid de carbon (CO2) din atmosfera.

Rezultatele evenimentului din Australia au dus la participarea la nivel mondial in 2008. Tot in 2008 Romania s-a implicat considerabil in aceasta activitate; nu doar cetatenii prudenti si responsabili au ales sa participe, ci si institutiile si cladirile publice.

Anul acesta se asteapta o si mai mare implicare in acest proiect. WWF isi propune sa atinga 1 miliard de participanti anul acesta. Datorita mediatizarii evenimentului, la noi in tara se anunta participari ale oamenilor din toate marile orase, nu numai din capitala.

Asadar, pe 28 martie 2009, alege sa te implici si tu in viata Pamantului! Stinge lumina in intervalul de timp 20:30 – 21:30. Fii responsabil!

Mai multe detalii pe www.orapamantului.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.