Premiera spectacolului “Gunoiul si Ghiocelul” va avea loc de Ziua Internationala a Mediului

Centrul de Excelenta pentru Dezvoltare Durabila – Portalul MentineRomaniaCurata.ro si Compania Passe Partout Dan Puric prezinta piesa de teatru “Gunoiul si Ghiocelul”, un spectacol-eveniment organizat sub inaltul patronaj al Ministerului Mediului si Padurilor.spectacol

Premiera spectacolului va avea loc sambata, 5 iunie, de Ziua Internationala a Mediului, cu incepere de la ora 20:00, la Sala Rapsodia a Teatrului Ion Creanga, Str. Lipscani nr. 53.

Spectacolul “Gunoiul si Ghiocelul” aduce in discutie probleme actuale legate de mediu si deseuri intr-un inedit dialog in miscare. De-a lungul a celor peste 10 tablouri, actorii Nadejda Dimitriu, Petru Ciobanu, Ady Nour, Vadim Rusu, Silviu Man, Petru Voicu Rusu reinterpreteaza in cheie grava sau cu umor teme esentiale ale ecologiei, propun solutii si actiuni, gesturi firesti pentru probleme majore.

Regia spectacolului este semnata de catre Vadim Rusu, coregrafia de catre Nadejda Dimitriu, iar costumele si scenografia de catre Dana Georgescu.

Pentru a castiga o invitatie de 2 persoane trebuie sa va inregistrati pe portalul www.mentineromaniacurata.ro la sectiunea Concurs si sa raspundeti corect la intrebarea afisata.

Sursa: Realitatea TV

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,161FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente