Presedintele CJ Vaslui solicita primarilor sa planteze cate un hectar de padure

0
285

Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Vaslui, Vasile Mihalachi, le-a solicitat primarilor de comune sa planteze cate un hectar de padure, indemnandu-i, totodata, sa incerce sa schimbe fata localitatilor, iar cei care vor reusi vor fi rasplatiti cu premii substantiale.
padure
„Sa plantam cate un hectar de padure, indiferent ce punem, lemn sa fie. La ora actuala nu mai avem salcam in judet. Daca in alte judete se poate, oare noi, la Vaslui, nu suntem in stare sa plantam niste copaci? Avem si noi harlet, iar niste puieti costa maxim 1.000 de lei”, a declarat marti, presedintele CJ Vaslui, Vasile Mihalachi. Acesta a promis premii substantiale, pentru primarii care isi vor aduce aportul la infrumusetarea comunelor.

„Nu cred ca e asa de greu sa strangem gunoiul. Unii au gunoiul lasat chiar in fata primariilor, nici nu spui ca ne aflam in anul 2009. Avem datoria morala fata de cei care vor veni dupa noi sa facem ceva. In lumea asta nu toate se fac cu bani. Pentru primarii care se vor stradui sa schimbe fata comunelor, vor fi premii substantiale, din sponsorizari, nu de la bugetul CJ”, a declarat presedintele CJ Vaslui.

Vasile Mihalachi a dat asigurari ca toate investitiile demarate in 2008 vor continua, mai ales cele care prevad reparatii pe drumurile a caror reabilitare a fost demarata, in vederea facilitarii accesului de pe drumurile satesti catre sediile primariilor si catre drumurile asfaltate. Presedintele CJ le-a cerut primarilor sa discute cu firmele, sa efectueze lucrari si pe datorie, plata urmand a se face dupa rectificarile de buget.

Sursa: NewsIn

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.