Prima etapa a campaniei „Reciclez, nu poluez!” se apropie de final

0
537
Prima etapă a campaniei „Reciclez, nu poluez!” se apropie de final
Prima etapa a campaniei „Reciclez, nu poluez!” se apropie de final
Prima etapa a campaniei „Reciclez, nu poluez!” se apropie de final

Gremlin, cu sprijinul Inspectoratului Scolar Judetean Constanta, Agentiei pentru Protectia Mediului Constanta, Comisariatului Judetean Constanta al Garzii Nationale de Mediu si al Primariei Municipiului Constanta si in parteneriat cu CCR Romania, organizeaza in gradinitele si scolile din judetul Constanta campania „Reciclez, nu poluez!”.

In cadrul actiunii ce isi propune sa constientizeze copiii de gradinita si elevii din clasele I-VIII cu privire la necesitatea protejarii mediului prin debarasarea in mod responsabil de sursele de iluminat uzate si de deseurile de baterii portabile participa peste 150 de grupe si clase din judetul Constanta. Potrivit regulamentului, grupele si clasele participante la campanie se vor intrece in colectarea celor mai mari cantitati de deseuri de baterii si surse de iluminat, iar cele care vor reusi sa colecteze cele mai mari cantitati de deseuri de baterii portabile si surse de iluminat uzate vor fi premiate.
Saptamana aceasta echipele organizatorilor se vor afla in unitatile de invatamant participante la campanie, in vederea preluarii cantitatilor colectate si stabilirea castigatorilor, iar pe data de 18 februarie va avea loc ceremonia de premiere pentru prima etapa a campaniei. Grupele si clasele castigatoare vor fi premiate cu echipament sportiv precum seturi de mingi de tenis, rachete de tenis si badminton, mingi, rucsacuri, sepci si tricouri.
Campania „Reciclez, nu poluez!” va continua pana pe data de 12 mai, atunci cand va avea loc spectacolul de premiere ce va marca incheierea celei de-a doua etape, precum si a intregii campanii. Vor fi decernate atunci premiile pentru grupele sau clasele castigatoare in cadrul celei de-a doua etape, precum si premiile pentru implicarea in intreaga campanie. Astfel, marea castigatoare a campaniei va pleca intr-o excursie instructiv educativa de 1 zi, in timp ce doua dintre cadrele didactice participante vor fi recompensate cu aparate foto digitale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.