Primaria Bistrita premiaza cele mai frumoase gradini si balcoane cu flori

Primaria Bistrita premiaza cele mai frumoase gradini si balcoane cu flori
Primaria Bistrita premiaza cele mai frumoase gradini si balcoane cu flori

Bistritenii care iubesc natura si florile au ocazia sa participe la concursul “Bistrita verde” organizat de municipalitate. In cadrul acestei competitii, ajunsa la cea de-a VI-a editie in acest an, vor fi premiati bistritenii care au cele mai frumoase gradini si balcoane cu flori. Premiile se ridica la suma totala de 2.700 de lei.

Ca in fiecare an si acum sunt trei sectiuni la care se fac inscreri: Cea ma frumoasa gradina cu flori aferenta caselor de locuit, Cea mai frumoaasa gradina cu flori aferenta blocurilor de locuinte si Cel mai frumos balcon cu flori.

Inscrierile la acest concurs au inceput in 3 iunie si se pot face pana in 30 august. Fiecare gradinar care va partcipa la aceasta competitie va avea un portofoliu cu poze, iar o comisie din cadrul Primariei Bistrita va acorda un punctaj care va reprezenta 75 la suta din punctajul final.

Diferenta de 25 la suta va fi acordata de cetatenii care vor vota, pe site-ul Primariei Bistrita, in perioada 2 – 13 septembrie, gradina sau balconul preferat.

Castigatorii vor fi anuntati in cadrul evenimentului “Toamna bistriteana”, care va avea loc cel mai probabil in luna octombrie.

La fiecare sectiune vor fi acordate trei premii: I – 500 de lei, II – 250 de lei si III – 150 de lei.

La editia din acest an municipalitatea anunta ca pot participa si asociatiile de propretari care pot “adopta” spatul verde din jurul blocurilor.

Mai multe informatii despre concurs pot fi aflate pe http://www.primariabistrita.ro

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente