Primaria Capitalei a cheltuit 100.000 de euro pe rate, gaste si lebede

In plina criza finaciara, Primaria Capitalei da bani pe pasari exotice. Aproximativ 100.000 de euro au fost cheltuiti pentru rate, gaste si lebede, care vor infrumuseta parcurile din Capitala. Deocamdata, cateva exemplare inoata pe un lac din Parcul Cismigiu, iar paznicii nu le scapa o clipa din ochi.
lebede si gaste
Printre speciile achizitionate de edilii Capitalei se numara Lebada Neagra, originara din Australia, Gasca de Nil, Gasca Califar Rosu si Lebada alba.

Paznicii nu se clintesc de langa mal. Daca dupa gustarile aruncate de oameni, pasarile s-ar putea alege doar cu o indigestie, din ghearele maindanezilor flamanzi ar putea sa nu mai scape cu zile.

Vizitatorii se impart in doua categorii: cei care se bucura de faptul ca investitia primariei a infrumusetat peisajul si cei care cred ca pe timp de criza se puteau face lucruri mai utile.

In cel mult doua saptamani parcurile Carol, Tineretului si Herastrau vor fi impanzite de pauni, lebede negre si albe, rate mandarine si caroline, gaste califar sau de Nil sau rate cu ciuf.

Sursa: Realitatea TV

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente