PRIMARIA CAPITALEI RETROCEDEAZA 20.000 DE METRI PATRATI DIN PARCUL TINERETULUI

Primaria Capitalei retrocedeaza 20.000 de metri patrati din Parcul Tineretului
Inca un parc bucurestean face loc unui ansamblu imobiliar. In ultima sedinta din acest mandat, consilierii Capitalei au acordat unei femei un teren de 2 hectare in Parcul Tineretului. Bucuresteanca detinea mai multe parcele dispersate in parc, pe care nu putea construi. In schimbul acestora, femeia a primit o singura parcela, de 20.000 de metri patrati la marginea Parcului Tineretului.

Demersul a inceput in 2003, cand Marioara Micsunescu s-a adresat tribunalului pentru a-si primi averea instrainata, relata Jurnalul National.

In mod bizar, judecatoarea care a dat verdictul ce va pagubi spatiul de agrement de o suprafata considerabila este insasi „asasina” Parcului Bordei, Camelia Spranceana. Primar in perioada fatidica pentru parcul de la Sincai a fost tot Traian Basescu, iar Marioara Micsuneanu a primit portiunea de spatiu verde tot in urma unui schimb de terenuri.

Aceasta nu este singura revendicare cu care se confrunta parcul de linga liceul „Gheorghe Sincai”. Mai multe persoane cer reimproprietarirea a 28 de hectare de teren din parcul Tineretului, care are, in total, o suprafata de 80 de hectare.

Sursa: Antena 3

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente