Primaria si Politia Locala din Ploiesti, puse cu raul pe amaratii care aduna PET-uri

Primaria si Politia Locala din Ploiesti, puse cu raul pe amaratii care aduna PET-uri
Primaria si Politia Locala din Ploiesti, puse cu raul pe amaratii care aduna PET-uri

Politia Locala Ploiesti si Primaria Ploiesti fac concurenta amaratilor care aduna PET-uri de la ghenele de gunoi pentru a castiga un ban de paine. Asta reise dintr-un comunicat emis de Primarie, in care administratia locala sustine ca in doar doua zile a reusit sa confiste 250 kg de pet-uri.

”In urma actiunilor comune intreprinse de catre politistii locali in colaborare cu reprezentantii Regiei Autonome de Servicii Publice Ploiesti pe parcursul primelor doua zile din aceasta saptamana, cu privire la depistarea persoanelor care nu respecta curatenia pe domeniul public, au fost confiscate aproximativ 250 kg de peturi. O parte a deseurilor reciclabile a fost ridicata de catre lucratorii operatorului de salubritate ca urmare a faptului ca acestea au fost abandonate in locuri publice, iar cealalta parte a fost confiscata ca sanctiune complementara aplicata persoanelor ce au fost depistate colectand deseuri din plastic sau metal de pe platformele gospodaresti. De asemenea, au fost aplicate si doua amenzi, in valoare totala de 1200 lei, potrivit H.C.L. nr. 103/2013, pentru preluarea de catre persoanele fizice a deseurilor din sistemele de colectare selectiva puse la dispozitie de municipiul Ploiesti. Pana in prezent, actiunile s-au desfasurat in cartierele Malu Rosu si Nord, urmand a avea loc astfel de verificari si in celelalte zone ale municipiului Ploiesti.”, sustin reprezentantii Primariei Ploiesti.

In conditiile in care saracii Ploiestiului si ai imprejurimilor scot banii pe mancare din colectarea si comercializarea PET-urilor, usurand totodata si munca Rosal-ului, iar Primaria si Politia Locala ii vaneaza ca pe hotii de cai, nu ar trebui sa ne mai miram de ce vedem cersetori la colt de strada, parbrizari agresivi in intersectii si boschetari cu mana intinsa in centrul orasului.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente