Primaria Targu Mures, amendata de Garda de Mediu

Primaria Targu Mures, amendata de Garda de Mediu
Primaria Targu Mures, amendata de Garda de Mediu

Primaria municipiului Targu Mures a fost amendata de Garda de Mediul Mures cu suma de 10.000 de lei, dupa ce a taiat copacii de pe strada Mihai Viteazu. Seful Garzii de Mediu Mures, Ovidiu Condurache a declarat ca amenda a fost aplicata municipalitatii dupa ce comisarii au constatat ca nu exista documentatie pentru schimbarea destinatiei din spatiu verde pe strada Mihai Viteazu. Primarul Dorin Florea a declarat ca va contesta amenda.

 

Reamintim ca saptamana trecuta, Primaria Targu Mures a taiat opt copaci pe strada Mihai Vizeazu din Targu Mures in vederea fluidizarii circulatiei in zona. In locul copacilor au fost plantati puieti.

“Sigur, amenda o sa o contestam pentru ca nu avem incotro. Eu ceea ce fac in oras, fac pentru targumureseni. Pentru ei vreau ca orasul sa arate frumos, civilizat, intretinut, si nicidecum sa las copacii pana cad pe proprietatile lor. De aceea resping orice fel de actiune de gen isteric. Mai ales ca nu o sa ii vedeti niciodata sa sadeasca un copac, sa aiba grija, ci pur si simplu asa aflatul in treaba. Ceea ce la romani e un sport national de vreo 20 de ani”, a declarat primarul Florea.

In aceasta dimineata, in zona Platoul Cornesti, Primaria Targu Mures a taiat zece molizi pe motiv ca erau uscati. Edilul a precizat ca in locul lor vor fi plantati puieti.

“Se taie ce e uscat. Ce vrei, sa ma rog la natura sa inverzeasca? Un copac uscat trebuie scos si plantat altul in locul lui. Avem douazeci si ceva de braduleti pregatiti pentru a fi plantati in locul brazilor uscati. S-au uscat”, a explicat Dorin Florea.

Targumuresenii care locuiesc in zona Platoului Cornesti, dar si cei care erau in trecere, au declarat ca sunt deja obisnuiti cu sa vada zilnic cum Primaria Targu Mures taie copacii sanatosi.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,536FaniÎmi place
97CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente