Peste 2.500 de puieti de molid si paltin de munte au fost plantati, zilele trecute, in cadrul unei actiuni de impadurire organizata de Primaria comunei aradene Hasmas, la care a participat si reprezentanti din localitatea maghiara Gerendas, din judetul Bekes.
impadurire
Actiunea de impadurire a fost organizata pe o suprafata de teren situata in apropierea satului Botfei. Primarul comunei Hasmas, Cornel Popa, a precizat, vineri, ca actiunea a fost organizata impreuna cu Ocolul Silvic “Dumbrava”, care are in administrare si padurea din Hasmas, alaturi de cele ale altor sase comune din zona.

“S-au plantat puieti de molid si paltin de munte, pe o suprafata de teren care a fost exploatata recent. La eveniment au luat parte elevi din Hasmas, reprezentanti ai Primariei si Consiliului Local Hasmas, dar si primarul si viceprimarul comunei maghiare Gerendas, din judetul Bekes”, a declarat Cornel Popa.

Primarul din Hasmas a mai mentionat ca asemenea actiuni vor fi organizate in mod repetat, “ori de cate ori va fi nevoie”.

Sursa: NewsIn

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.