Primii pasi spre o alta fata a Padurii Schullerwald

Primii pasi spre o alta fata a Padurii Schullerwald

O suprafata de aproape 340.000 de metri patrati urmeaza sa fie parcelati in Padurea Schullerwald, tocmai pentru ca proiectul de modernizare a infrastructurii de agrement in acea locatie sa prinda contur.
Alesii locali vor supune votului, proiectul care vizeaza parcelarea terenului, maine. In cazul in care acesta va fi votat, bistritenii vor avea parte de un parc special, amenajat in zona padurii si asta deoarece proiectul ce vizeaza acest lucru va fi implementat.
„Este vorba despre un proiect de hot care prevede o modificare a parcelarii terenului din Padurea Schulleward. Proiectul cu finantare europeana vizeaza modernizarea si extinderea infrastructurii. Vor fi o serie de amenajari specifice acestui tip de activitate. Facilitatile vor fi de o amploare mult mai mare” a declarat Mihai Rusti, purtatorul de cuvant al Primariei Bistrita.
Daca proiectul de parcelare a terenului din padure va trece de votul consilierilor, municipalitatea va trece la implementarea celuilalt proiect privind “Modernizarea si extinderea infrastructurii turistice, de agrement si a utilitatilor conexe in municipiul Bistrita – Padurea Schulerwald”, finantat prin Programul Operational Regional 2007-2013, sustin reprezentantii primariei Bistrita.
Bistritenii par incantati la auzul vestii ca in viitor vor putea avea parte de un parc special amenajat pentru petrecerea timpului liber.
Alesii locali vor supune maine votului proiectul care vizeaza parcelarea unor terenuri proprietatea municipiului Bistrita pentru realizarea proiectului „Modernizarea si extinderea infrastructurii turistice si de agrement si a utilitatilor conexe in municipiul Bistrita – Padurea Schullerwald, care are o valoare de de peste 631.000 de lei si presupune amenajarea unui teren de skateboard, o scena, un punct de colectare deseuri, un punct de prim ajutor, si parcare.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente