Primul hotel din Romania care functioneaza cu energie verde

Primul hotel din Romania care functioneaza cu energie verde
Primul hotel din Romania care functioneaza cu energie verde

Incepand cu aceasta luna, hotelul Vega din Mamaia devine primul hotel consumator de energie verde din tara, produs al companiei Enel Energie, informeaza compania intr-un comunicat.

La mai putin de 5 ani de la deschidere, hotelul Vega, prin parteneriatul incheiat cu Enel Energie, achizitioneaza in premiera pentru un hotel in Romania, produsul Energie Verde, energie provenita exclusiv din surse regenerabile, care sprijina semnificativ reducerea emisiilor de CO2.

In semn de multumire pentru clientii care achizitioneaza energie regenerabila, Enel a lansat anul trecut si campania „Mega Copacul”, inca o initiativa de protectie a mediului, prin care se angajeaza sa planteze un copac pentru fiecare 10 MWh de energie verde consumata.

In locul consumului de energie electrica practicat pana acum, hotelul de cinci stele din Mamaia va consuma exclusiv energie electrica regenerabila, contribuind la atingerea obiectivelor de sustenabilitate, fara a afecta desfasurarea activitatii turistice si calitatea experientei turistice.

Modernizat complet in vara anului 2008, hotelul Vega este clasificat la categoria de hoteluri de lux de 5 stele.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente