Prinsi de politisti in timp ce transportau deseuri reciclabile industriale

Prinsi de politisti in timp ce transportau deseuri reciclabile industriale
Prinsi de politisti in timp ce transportau deseuri reciclabile industriale

Doi barbati sunt cercetati penal de politistii ialomiteni, dupa ce in cursul zilei de ieri, 16 aprilie, acestia au fost depistati in timp ce transportau cu un autoturism doi saci incarcati cu deseuri reciclabile industriale, cumparate de la o persoana necunoscuta din municipiul Fetesti.

Conducatorul autoturismului nu a oprit la semnalele acustice si luminoase in vederea opririi efectuate de catre politisti. Acesta a redus viteza, simuland oprirea, dupa care a demarat, circuland cu viteza sporita pe DJ 212, catre comuna Movila.

Concomitent au fost alertate si celelalte echipaje auto aflate in serviciu, autoturismul in cauza fiind urmarit pe o distanta de aproximativ 2,5 kilometri, pana la trecerea la nivel cu cale ferata din zona, unde conducatorul auto a pierdut controlul volanului din cauza vitezei excesive, acrosand traversele de beton ce marginesc zona adiacenta caii ferate, impact in urma caruia autovehiculul a fost avariat in partea dreapta fata, fara a mai putea circula.

In timp ce organele de politie se indreptau catre autovehiculul urmarit, ocupantii acestuia au aruncat din habitaclu, in santul de pe marginea soselei, doi saci din rafie continand conductori din cupru, prezentand urme evidente de ardere a invelisului izolator.

Dupa interceptarea autoturismului, ocupantii acestuia au fost identificati ca fiind doi tineri de 25, respectiv 32 de ani, primul dintre acestia fiind suspectat de comiterea acestui gen de infractiuni.

In cauza sunt continuate cercetarile in vedea probarii activitatii infractionale a celor doua persoane depistate.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,548FaniÎmi place
97CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente