Invadati de produse pline de e-uri si de tot felul de chimicale, romanii cauta sanatatea din ce in ce mai mult in produsele bio. Facute dupa retete vechi de zeci de ani, branzeturile, pastrama sau carnatii suta la suta eco sunt printre cele mai cautate produse la Sarbatoarea Recoltei si a Vinului Dobrogean, care se desfasoara in aceste zile la Pavilionul Expozitional Constanta.Pastrama afumata, ca-i de oaie, ca-i de porc, ii atrage ca un magnet pe cumparatori. Producatorii au simtit gustul constantenilor pentru produsele traditionale, asa ca oferta este din belsug. Din Maramures, un taran ne spune secretul muschiuletului afumat.Nu exista client care sa plece nemultumit de la targ. Pe o piata invadata de produse pline de e-uri, cele de la tarabele taranilor sunt o binecuvantare pentru cumparatori.Si branzeturile sunt la mare cautare. Oieri cu traditie in judetul Constanta au venit cu ce au ei mai bun.
Sarbatoarea Recoltei si a Vinului Dobrogean, organizata de Consiliul Judetean Constanta, este deschisa la Pavilionul Expozitional pana duminica, inclusiv.