Principalii constituenti ai acestui produs ecologic sunt: saruri minerale si elemente catalitice – calciu, magneziu, sodiu, potasiu, clor, sulf, siliciu, zinc, mangan, cobalt, cupru, iod, arsenic -, grasime fosforata, amidon, vitaminele A, B, E, K, D si PP, fermenti (diastaze).

PROPRIETATI. Graul constituie baza unei alimentatii naturale, fiind practic indicat in toate afectiunile cronice, degenerative, in toate tulburarile vegetative, sterilitate, afectiuni neurologice, endocrine, digestive, renale, hepatice si cardiace, potrivit doctorului Pavel Chirila, de la Naturalia. Pentru a profita de toate proprietatile graului, puteti folosi aceasta faina integrala ecologica la prepararea painii in casa. Doctorul Chirila recomanda folosirea acesteia si la prepararea painii necoapte, un aliment cu o valoare nutritiva inegalabila, indicat in cele mai grave boli degenerative, astenii si obezitate. Se amesteca faina integrala cu apa atata cat sa se obtina o coca tare. Se consuma dupa 8-12 ore, simpla sau cu diferite fructe.

Sursa: Jurnalul National

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here