Program de educatie ecologica pentru elevii clujeni

0
491
Program de educa?ie ecologic? pentru elevii clujeni
Program de educație ecologică pentru elevii clujeni
Program de educatie ecologica pentru elevii clujeni
Program de educatie ecologica pentru elevii clujeni

Ecotic si Junior Achievement Romania organizeaza in perioada 28 ianuarie – 30 aprilie, in institutiile de invatamant cu clasele I – VIII din orasele Bucuresti, Iasi, Cluj, Timisoara, Bacau si Ploiesti, programul national ”ECO Educatia”.

Derulat cu sprijinul Ministerului Mediului si Schimbarilor Climatice, Ministerului Educatiei Nationale si Garzii Nationale de Mediu, ECO Educatia este un program de dezvoltare a atitudinii responsabile a elevilor si cadrelor didactice fata de deseuri, in special fata de deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) si deseurile de baterii si acumulatori (DB/A).

Activitatile din cadrul programului vizeaza atat latura informativ-educativa cat si componenta practica, aceea de colectare selectiva a deseurilor de baterii si acumulatori, in containerele puse la dispozitie de Ecotic Bat.

In perioada 28 ianuarie – 8 februarie, profesorii coordonatori care doresc sa intre in acest program trebuie sa trimita catre organizatori o solicitare in acest sens, activitatile se vor desfasura in perioada 13 februarie – 22 martie, urmand ca in perioada 1-5 aprilie organizatorii sa anunte clasa castigatoare in Programul ECO Educatia. Cererile pot fi trimise pe adresa [email protected] si / sau pe fax la nr 021.332.32.38 in perioada mentionata mai sus. Solicitarea de participare trebuie sa fie avizata de conducerea scolii prin semnatura si stampila.

Clasa care va reusi sa colecteze cea mai mare cantitate de deseuri de baterii si acumulatori si care va avea activitatea cea mai intensa in program va beneficia de o vizita la o uzina de reciclare din Romania unde va putea urmari intreg procesul de reciclare a deseurilor de echipamente electrice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.