Proiect de ecologizare a Dunarii, derulat la Braila

Proiect de ecologizare a Dun?rii, derulat la Br?ila
Proiect de ecologizare a Dunarii, derulat la Braila
Proiect de ecologizare a Dunarii, derulat la Braila

„Crestem in spiritul Dunarii !” a fost implementat, in perioada septembrie 2012- februarie 2013, de Asociatia Clubul de turism „Proilavia” Braila * 25 de tineri din Braila si comuna Chiscani au participat ca voluntari la actiuni de ecologizare a malului Dunarii

Asociatia Clubul de turism „Proilavia” Braila a prezentat, la sfarsitul saptamanii trecute, rezultatele proiectului „Crestem in spiritul Dunarii!”, derulat in perioada septembrie 2012- februarie 2013. Scopul acestui proiect a fost cresterea implicarii a 25 de tineri din municipiul Braila si din comuna Chiscani, in calitate de voluntari activi in probleme de mediu. La conferinta de final au fost prezentate materiale cu toate activitatile desfasurate, constand in ecologizarea malului Dunarii in Braila si Chiscani, campania de informare si constientizare privind protejarea arealului Dunarii, vizite in scoli, distribuirea de brosuri informative, workshopuri tematice, vizite de lucru si documentare, traininguri nonformale, concepere materiale de promovare si diseminare. Tinerii au primit certificatele Youthpass, care atesta dobandirea competentelor prin participarea la aceste actiuni.

Rezultatele proiectului finantat de Comisia Europeana sunt diseminate la multe organizatii din bazinul Dunarii, din Germania pana in Ucraina, institutii publice, rezervatii naturale pe Dunare, primarii ale oraselor riverane, asociatii, scoli, facultati, institute de cercetare, publicatii si reviste cu specific dunarean. „Am primit feed-back, incurajari si aprecieri de la multe persoane si institutii, printre care amintim guvernatorul Administratiei rezervatiei biosferei Delta Dunarii, Edward Bratfanov si Harald Kutzenberger, secretar general al International Association for Danube Research”, a declarat Gabriel Lala, presedintele Asociatiei Clubul de turism „Proilavia” Braila.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *