Promovarea produselor organice romanesti – Expozitia AGRARIA

In data de 24 mai la Cluj in cadrul Expozitiei AGRARIA va avea loc un seminarzi cu tema „Excelenta in Exportul Produselor Organice – O cale spre succes”.

Seminarul are ca scop informarea cu privire la oportunitatea exportului de produse organice atat ca materie prima cat si ca produse finite si este organizat de in colaborare de catre Centrul International de Comert CNUCED/OMC (Geneva, Elvetia), Ministerul pentru Intreprinderi Mici Si Mijlocii, Comert, Turism Si Profesii Liberale si Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rural.

Incadrul seminarului profesionisti din Austria si Germania vor prezenta in prima sectiune o introducere in comertul international cu produse ecologice iar cea de a doua Exemple de bune practici in cooperare si comertul international.
Accesul la seminar este liber pe baza inregistrarii si confirmarii participarii.
Agenda seminarului poate fi accesata aici, iar cei care sunt interesati sa participe sunt rugati sa contacteze International Trade Center (Office in Bucharest), persoana de contact: Dra Andreea Cios ( Manager National de Proiect), Tel: + 40 (021) 318 50 58 , Fax: +40 (021) 311 14 91 Email: [email protected]

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente