Protectia Mediului: Depasiri de amoniac in aer, pe Gh. Doja, Mures

  0
  430
  Protectia Mediului: Depasiri de amoniac in aer, pe Gh. Doja, Mures
  Protectia Mediului: Depasiri de amoniac in aer, pe Gh. Doja, Mures

  Agentia pentru Protectia Mediului Mures a constat depasiri ale concentratiei de amoniac in aerul inconjurator in punctul de masurare din str. Gheorghe Doja nr. 231, in urma masuratorilor efectuate in perioada 12-14 august cu unitatea mobila din dotare.

  „In urma monitorizarii calitatii aerului in municipiul Targu Mures pentru indicatorii: amoniac, dioxizi de sulf (SO2), dioxizi de azot (NO2), ozon (O3), monoxid de carbon (CO), pulberi in suspensie cu diametrul mai mic de 10 microni (PM10) si pulberi in suspensie cu diametrul mai mic de 2,5 microni (PM2,5), realizata de Agentia pentru Protectia Mediului Mures, s-au constat depasiri ale concentratiei de amoniac in aerul inconjurator in punctul de masurare din str. Gheorghe Doja nr. 231”, a anuntat directorul APM Mures, Danut Stefanescu.

  Acesta a precizat ca depasirile constate au fost transmise Comisariatului Judetean Mures al Garzii Nationale de Mediu si Agentiei Regionale pentru Protectia Mediului Sibiu.

  In momentul de fata Comisariatul Judetean Mures al Garzii Nationale de Mediu cerceteaza cauzele care au provocat aceste depasiri, la combinatul Azomures. Seful Garzii de Mediu Mures, Laurentiu Cincea a declarat pentru citynews.ro ca maine vor fi facute publice rezultatele controlului.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.