Protest de amploare in parcul IOR din Capitala fata de primarul Robert Negoita

0
556
Protest de amploare în parcul IOR din Capital? fa?? de primarul Robert Negoi??
Protest de amploare in parcul IOR din Capitala fata de primarul Robert Negoita
Protest de amploare in parcul IOR din Capitala fata de primarul Robert Negoita

Sute de oameni din sectorul 3 al Capitalei sunt revoltati din cauza faptului ca primarul Robert Negoita vrea sa construiasca o sala de sport chiar in parc. Bucurestenii au iesit sa protesteze cu toate ca edilul a anuntat, vineri, ca renunta la proiectul salii multifunctionale din parcul IOR.

Zeci de persoane ii cer primarului Robert Negoita sa renunte la proiectele de amenajari din parc, prin care se va pierde din spatiul verde.

In luna mai 2014, Primaria Sectorului 3 Bucuresti a cooptat Guvernul Romaniei, prin Compania Nationala de Investitii, intr-un proiect in valoare de 47.399.766 lei, care consta in construirea unei sali multifunctionale de spectacole cu 1.200 locuri ce urma sa fie construita pe o suprafata de 3.000 de metri patrati in Parcul Titan.

Robert Negoita a renuntat la acest proiect controversat dupa ce locuitorii Sectorului 3 i-au cerut in repetate randuri sa abandoneze proiectul prin care ar fi urmat sa se distruga spatiul verde din parcul IOR si sa se betoneze o parte din parc.

„In urma mesajelor primite de la cetateni, Primaria Sectorului 3 a luat decizia sa sisteze derularea acestui proiect in Parcul Titan si sa analizeze relocarea lui pe un alt teren din sector”, anunta Primaria Sectorului 3.

Cu toate acestea, oamenii au continuat protestul. Protestul a durat cateva ore, iar oamenii au plecat satisfacuti ca parcul IOR va ramane intact.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.