Pulsul vietii este un bun dat in folosinta temporara

0
297

Ce ne dorim cel mai mult, daca eliminam toate obiectele, fanteziile de spus in soapta si prostioarele, la care visam de cand eram copii?
produse bio
Sigur, sa fim liberi, sa nu avem constrangeri, sa nu ne spuna nimeni ce sa afcem cu viata noastra, ce sa bem sau sa mancam, cu ce sa ne imbracam, ce sa citim, sa spunem, sa construim, sa decidem si cate si mai cate…? Ne-ar placea sa fim lasati in pace si sa ni se aduca doar laude pentru felul rebel in care ne ducem viata. Dar daca ne-ar obliga cinbeva, vreo lege sau vreo imprejurare sa traim bio? De ce ne-ar fi cel mai dor? Sau ce-am consuma pe furis? Hmmmm, ce ciudat, exact tot ceea ce ne facea rau, toate acele produse, pe care le foloseam fara sa stim cate stricaciuni vor provoca sanatatii noastre sau a copiilor nostri…

E firesc sa nu ne pese de ceea ce nu intelegem, dar ce-ar fi sa aprofundam putin viata bio si produsele ei minunate, care  nu ne aduc in fata o lume noua, ci ne readuc aminte de unde am plecat candva? Viata bio e o optiune a oamneilor inteligenti, mai ales a celor care inteleg ca nu e nevoie sa devii un fanatic bio, un extremist, care renunta la tot pentru o noua abordare a vietii. E mai cinstit si mai putin frustrant sa incepi sa cunosti aceasta lume pe-ndelete, cu rabdare si cu dorinta de a te rasfata cu ce-ti face bine. A avea grija de sanatatea ta e mai cool decat a avea grija cine esti in ochii celorlalti. Dar nu te astepta sa intelegi asta doar din teorie, e esential sa incerci si sa judeci singur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.