QinPot – Inovatie in protectia mediului si a personalului sanitar

QinPot – Inovatie in protectia mediului si a personalului sanitar

Protejarea mediului inconjurator si a personalului sanitar in urma proceselor care duc la aparitia deseurilor medicale in unitatile sanitare este acum mai facila datorita noii game de produse inovativeQinPot. Acestea asigura un management modern, sigur si eficient al deseurilor medicale anatomo-patologice de tip fluide, dovedindu-se mai sigure atat pentru personalul sanitar cat si pentru mediul inconjurator.
Coopdech QinPot este un dispozitiv produs de compania japoneza Daiken Medical, compact, reutilizabil pentru aspiratia fluidelor traheo-bronsice si sangelui, asigurand montaj pe perete, conexiune simpla si sigura la priza de vacuum. Este echipat cu punga de colectare fluide de unica folosinta, cu o capacitate de 1000 ml, preumpluta cu substanta uniform dispersata, care asigura coagularea instantanee si permanenta a fluidului aspirat.

Atuurile Coopdech QinPot sunt:
– risc zero de infectare si infestare a pacientilor si a personalului sanitar
– siguranta deplina in utilizare
– constructia solida din otel si policarbonat
– designul atragator

Design-ul pungii de colectare a fluidelor aspirate face imposibila scurgerea fluidelor in cazul de supraplin in interiorul dispozitivului. Optional, se poate dota cu un dispozitiv regulator presiune negativa vacum intre 0-60 kpa. Coopdech QinPot are incorporat un set de filtre hidrofobice pe traseul interior de aspiratie, pentru a preveni contaminarea echipamentelor si aerului. Dispozitivul poate fi operat sigur si eficient cu o singura mana, in pasi prestabiliti.

Trebuie mentionat ca singurul contact este cel intre valva pungii de colectare si tubul de aspiratie! Acest contact este realizat prin portul de aspiratie plasat in exteriorul dispozitivului si avand incorporata in interior o valva de siguranta, dubla, cu sens unic, astfel incat orice contaminare a echipamentului sau mediului cu fluidul aspirat este imposibila.

Umplerea pungii de colectare este conforma standardelor nationale si europene, la 3/4 din volumul total. Pe masura umplerii pungii de colectare, se realizeaza coagularea instantanee a fluidului prin intermediul agentului de coagulare special incorporat. Dupa umplerea pungii de colectare, aceasta poate fi indepartata din dispozitiv de catre cadrul medical simplu, cu o singura mana, inclusiv cu tubul de aspiratie conectat. Este imposibila contaminarea cu fluide potential infectioase a operatorului, a dispozitivului sau a mediului inconjurator!

Dupa indepartarea pungii de recoltare, aceasta va urma circuitul specific programului de management al deseurilor infectioase solide, specific fiecarei institutii medicale. Pe parcursul acestuia, operatorii sunt total protejati impotriva contaminarilor accidentale. Dupa montarea unei noi pungi de colectare dispozitivul este reutilizat pentru o noua procedura.

Coopdech QinPot – dispozitivul, accesoriile si consumabilele fac parte din categoria echipamentelor medicale si sunt certificate de catre Uniunea Europeana si FDA in acest sens. Ele va sunt oferite la cel mai optim raport pret – calitate de catre compania Brandcom.

Pentru a afla mai multe amanunte despre dispozitivul QinPot Coopdech, precum si despre gama completa de produse invoative pentru protejarea mediului inconjurator si a personalului sanitar, ii puteti contacta pe specialistii companiei Brandcom la:
Tel/Fax: 0232.257987
E-mail: [email protected]

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente