Reabilitarea termica a blocurilor din Arges

Reabilitarea termica a blocurilor din Arges
Reabilitarea termica a blocurilor din Arges

Multi pitesteni s-au opus reabilitatii termice a blocurilor, considerand ca nu pot suporta costurile. Obligativitatea unanimitatii votului impiedica accesarea programului

Multe asociatii din municipiul resedinta de judet al Argesului se intereseaza de programele de reabilitare a blocurilor cu fonduri europene. Primaria Pitesti a informat asociatiile de proprietari in legatura cu acest aspect, prin pliante care au ajuns la cetateni odata cu facturile de la SC Apa Canal 2000. La randul lor, presedintii asociatiilor de proprietari au avut obligatia de a-i informa pe locatari in legatura cu posibilitatea si conditiile inscrierii in acest program.

Prin urmare, cetatenii sunt indrumati sa se adreseze conducerii asociatiei pentru a obtine detalii. Pe de alta parte insa, trebuie spus ca una dintre conditiile legale care a impiedicat accesarea programului la Pitesti a fost… unanimitatea votului proprietarilor din asociatie. Foarte multi pitesteni s-au opus, mai ales fiindca au considerat ca nu pot suporta costurile. Pana nu demult, o astfel de decizie era luata cu jumatate plus unul din voturile membrilor asociatiei.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,547FaniÎmi place
97CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente