Concurs naţional de postere/afişe sau colaje din materiale refolosibile
ReciclART la Astra Film Festival

Sesiune de inscriere deschisa

Poluarea, mutilarea naturii de catre colosii industriali, alimentele modificate genetic, gunoaiele nebiodegradabile care sufoca planeta sunt subiecte care ne afecteaza pe toti.

O parte dintre materialele condamnate sa devina gunoi pot fi reciclate, obiecte vechi, lucrusoare de tot felul, bucati si bucatele pot deveni lucruri interesante si utile sau pur si simplu piese care ne incanta privirea.

Cea de-a XII-a editie ASTRA FILM FESTIVAL se desfasoara la Sibiu intre 15 si 21 octombrie 2012. Una dintre sectiunile festivalului din acest an se numeste EcoCinematogrAFF si aduce in dezbatere preocuparile actuale legate de mediul inconjurator, prin problematici si puncte de vedere exprimate in documentare din toata lumea.

Festivalul se desfasoara la Casa de Cultura a Sindicatelor din Sibiu, al carei foaier dorim sa-l “reciclam” tocmai cu  ajutorul unor obiecte create din materiale reciclabile. Lucrarile selectate la expozitia ReciclART vor fi expuse in foaierul Casei de Cultura a Sindicatelor pe toata perioada Astra Film Festival, din 15 pana in 21 octombrie 2012.

Conditiile de participare aici.

Deadline: 30 august 2012.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here