Recolamp sprijina Green Business Index, topul firmelor verzi

Participarea la Green Business Index se poate realiza prin inscrierea gratuita pe site-ul www.gbindex.ro.Green Business

Asociatia Recolamp sprijina Green Business Index (GBI), topul celor mai verzi companii, lansat de Asociatia Green Revolution si Asociatia Green Area, sprijinit de Ministerul Mediului.

„Initiativa GBI arata un grad in crestere al posibilitatii de masurare a performantelor in domeniu, atat din punct de vedere al constientizarii problematicii, cat si din cel al masurilor concrete care se pot lua. Green Business Index poate deveni astfel un indicator de bune practici in randul industriei”, a declarat Raul Pop, directorul Recolamp.

Ministerul Mediului a lansat, in parteneriat cu Asociatia Green Revolution, Green Business Index, topul celor mai verzi companii romanesti.

„In Romania sunt foarte multe ONG-uri foarte active, care fara niciun ajutor de la stat rezolva foarte multe probleme care sunt de multe ori in responsabilitatea autoritatilor. Avem un parteneriat cu doua ONG-uri, prin care vom realiza un top anual al celor mai responsabile companii fata de mediu. Companiile se pot inscrie pana la 10 mai, pe baza unor criterii bine stabilite, iar clasamentul va fi facut public la inceputul lunii iunie”, a declarat Laszlo Borbely, Ministrul Mediului.

Parteneriatul cu Ministerul Mediului reprezinta un sprijin deosebit de important in realizarea proiectului Green Business Index. Speram ca anul acesta sa avem un numar important de companii inscrise in Green Business Index si speram sa ne ridicam la asteptarile Ministerului Mediului dar si al companiilor romanesti”, a declarat, la randul sau, Raluca Fiser, presedintele Asociatiei Green Revolution.

Participarea la Green Business Index se poate realiza prin inscrierea gratuita pe site-ul www.gbindex.ro. Termenul limita de inscriere si completare a formularului este de 10 mai 2010. Rezultatele GBI vor fi prezentate in cadrul Galei Green Business Index care va avea loc in luna iunie, in Bucuresti.

Sursa: Realitatea TV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *