„Recycling Rocks!”, la Arad!

„Recycling Rocks!”, la Arad!
„Recycling Rocks!”, la Arad!

Sambata, 16 noiembrie, „Recycling Rocks!”, ajunge la Arad la o saptamana de la prima actiune de colectare a deseurilor electrice si electronice organizata de Primaria Municipiului impreuna cu Asociatia Romana pentru Reciclare RoRec.

Proiectul „Recycling Rocks!” s-a nascut pentru ca reciclarea nu mai este doar o tema de discutie la moda. Este vorba de respect si apreciere pentru valori, pentru repere solide, pentru mediul in care traim zi de zi si in care trebuie sa traim frumos.

„Asociatia RoRec se implica in viata comunitatilor care doresc cu adevarat sa isi protejeze valorile. Pentru noi, mediul este o valoare. Asadar, avem misiunea de a il proteja”, a declarat Andreea Idriceanu, manager de comunicare al Asociatiei RoRec.”Colectarea selectiva va trebui sa devina o obisnuinta pentru noi, din respect pentru comunitatea in care traim, dincolo de legislatia europeana care impune aceasta practica”.

„Recycling Rocks!” este un proiect creat impreuna cu trupele Cargo si Domino si care doreste sa promoveze prin vocile unor artisti iubiti de public un mesaj ecologic, intr-o maniera incintanta si moderna. Membrii trupelor Cargo si Domino au inteles importanta colectarii selective a deseurilor electrice si electronice (DEEE) si au decis sa se alature Asociatiei RoRec in acest proiect. „Muzica este un limbaj universal prin care incercam sa implicam iubitorii de rock si pe toti cei care inteleg si iubesc muzica, dar si mediul inconjurator”, a declarat Adrian Barar.

Pe 16 noiembrie 2013, „Recycling Rocks!” ajunge la Arad, pe platoul din fata primariei, unde se desfasoara si Festivalului Vinului. Incepand cu ora 19.30, pe scena vor urca sibienii de la Domino, iar seara va fi inchisa de Cargo, intr-un show de neuitat.

Membii trupei Domino impartasesc impreuna tainele rockului, presarat cu influentele muzicii populare. „Nu ne putem incadra creatiile intr-un anumit gen, portofoliul nostru trece de la folclor la hard rock. Folclorul e muzica cea mai importanta pentru noi, romanii, iar trupa noastra doreste sa il recicleze, sa il readuca la viata si sa il faca mai fresh. Vrem sa atragem atentia mai ales generatiei tinerilor, de aceea il impachetam mai electric”, declara Romulus Cipariu, Sebastian Marcovici si Valentin Oancea, cei trei rockeri ce au decis sa se implice in acest proiect de informare si constientizare a populatiei privind importanta protejarii mediului.

Daca la primul concert ”Recycling Rocks!” de la Sibiu, baietii de la Domino au cantat acasa, pentru sibienii lor, declarandu-se ambasadori ai Asociatiei RoRec, iata ca a venit randul ca si Cargo sa ajunga acasa. Doi dintre membrii trupei, Adrian Igrisan si Octavian Pilan, sunt aradeni, iar la concertul de pe 16 noiembrie, Baciul si Tavi vor canta pentru ”ai lor”.

”Aradeni, va asteptam sambata, 16 noiembrie, pe Platoul Primariei unde vom canta impreuna cantecele voastre preferate, dar si noile compozitii lansate in acest an: NU Ma LaSA Sa-MI FIE DOR si A 5A DIMENSIUNE. Vino la Recycling Rocks!”, au declarat membrii Cargo.
“Recycling Rocks!” este un proiect de informare si constientizare a populatiei privind importanta protejarii mediului, prin intermediul muzicii oferite de Cargo si Domino.

Asociatia Romana pentru Reciclare – RoRec (www.rorec.ro) este o organizatie non-profit, formata de unsprezece dintre cei mai cunoscuti fabricanti europeni de aparatura electrocasnica prezenti pe piata din Romania. Asociatia RoRec preia responsabilitatea producatorilor de aparatura electrocasnica si gestioneaza toate activitatile necesare colectarii, tratarii si reciclarii deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE), in conformitate cu legislatia europeana in domeniu.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente