REMAT Dambovita a ramas fara vouchere

0
348

Proprietarii de masini, care vor sa scape de rabla din garaj sau din fata blocului, nu au decat sa le mai tina cel putin o saptamana, pentru ca REMAT Dambovita nu mai are niciun voucher.Remat Dambovita

Ultimele 5 bonuri au fost date ieri. „Nu mai avem niciun tichet. S-au dat ca painea calda. Veneau, in medie, cam 40-50 de proprietari cu masina la casat. Fiecare vrea sa scape de masina veche. Acest program a fost un real succes. Cand veneam dimineata la serviciu, la prima ora gaseam deja 20 de persoane, care asteptau cu masinile in fata portii „, a declarat pentu „Adevarul de Seara”, Constantin Colomei, directorul REMAT Holding.

Centrul din Dambovita a avut la dispozitie, pana acum, 700 de vouchere pentru cei care au vrut sa scape de rable, insa proprietarii se vad nevoiti sa astepte, pana cand Ministerul Mediului si Dezvoltarii Durabile va mai tipari si alte documente similare. Cele mai multe din masinile aduse la casat sunt Dacii (90%), urmate de Olcit, Trabant, Ford si Renault.

Fara tichete au ramas, se pare, si firmele autorizate pentru dezmembrari, incluse in Programul „Rabla”. In judetul Dambovita sunt trei astfel de firme.

Sursa: Adevarul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.