RER Ecologic Service distribuie saci galbeni oradenilor

RER Ecologic Service distribuie saci galbeni or?denilor
RER Ecologic Service distribuie saci galbeni oradenilor
RER Ecologic Service distribuie saci galbeni oradenilor

Operatorul licentiat de salubritate RER Ecologic Service ii anunta pe oradenii care locuiesc la case ca in zilele de marti, 23 septembrie, si joi, 25 septembrie, va distribui o noua transa de saci galbeni.

Sacii de culoare galbena se vor distribui gratuit la fiecare adresa prevazuta in contractul de salubritate, odata cu ridicarea deseurilor menajere. In cele doua zile vor fi distribuiti 17.608 de saci.

Pentru evitarea situatiilor in care sacii galbeni sunt sustrasi de persoane necunoscute, cetatenii sunt rugati ca, daca pot, sa urmareasca momentul golirii pubelei de deseuri menajere.

Sacii galbeni sunt destinati exclusiv colectarii deseurilor reciclabile: hartie, carton, folie, PET-uri si doze de aluminiu. Colectarea fractiei uscate din ei se face din doua in doua saptamani, conform graficului stabilit in functie de adresa de domiciliu, care poate fi consultat pe site-ul www.reroradea.ro

„Mentionam ca acesti saci sunt reutilizabili, prin urmare la colectare se golesc si se restituie la fiecare adresa, iar in cazul deteriorarii se inlocuiesc de catre operatorii societatii noastre. La constatarea oricarei situatii de furt al sacilor galbeni, inclusiv cu deseuri cu tot, rugam cetatenii sa anunte acest lucru la dispeceratul Politiei Locale, telefon 0259- 969”, precizeaza un comunicat al RER Ecologic Service.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *