Reteta unui start-up de 100.000 de euro. O livada de 8 hectare, doua branduri de nectar si „faptul ca am crescut la sat“

Adina Popa, 26 de ani, admi­nis­trator al producatorului Sultana Eco Fruct din Calarasi, si-a propus sa vanda pana la finalul acestui an su­curi, gemuri si dul­ce­turi de 100.000 de euro, toate pro­duse din fruc­tele cres­cute in propria livada de 8 hectare.
Eco Fruct Sultana, firma care ope­reaza bran­dul de produse na­turale, a incheiat anul trecut cu afaceri de peste 120.000 de lei (27.000 de euro), cu aproa­pe 7.000 de lei mai mult fata de anul anterior, la un numar de doi sala­riati. In pre­zent, firma are patru anga­jati care se ocupa de cele opt hectare de teren pe care sunt cultivate atat legume, cat si fructe precum nectarine, caise si cirese care sunt comercializate pe piata locala.
Livada este situata in satul Sultana, co­muna Manastirea, judetul Calarasi, iar la inceputul proiectului avea doar pa­tru hectare de teren arabil, pe care an­tre­prenoarea l-a extins la 8 hec­tare.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente