Rezervatia de la Sic, adusa in Iulius Mall

Rezervatia de la Sic, adusa in Iulius Mall

O expozitie intitulata „Decor de poveste” va aduce in complexul comercial din cartierul Gheorgheni creatii fotografice de mari dimensiuni care vor reproduce realist specificul rezervatiei naturale de stuf Sic.

Mai multi fotografi profesionisti se vor deplasa in acest sens in perioada 25-26 mai in rezervatia de stuf din judetul Cluj, iar dupa expozitia ce va avea loc la Iulius Mall o parte din veniturile provenite din vanzarea lucrarilor expuse vor fi directionate catre Asociatia de Autism Transilvania.

„In cadrul evenimentului sunt prezentate fotografii artistice tiparite pe materiale neconventionale, la dimensiuni impresionante. Fotografiile vor fi expuse sub forma tablourilor clasice, a tapetului foto, dar si in contextul unor obiecte de mobilier, obiecte vestimentare si obiecte decorative textile”, au anuntat organizatorii.

Expozitia este organizata de Verla, Asociatia Autism Transilvania si Iulius Mall. Printre participantii la evenimentul final se vor numara fotografi amatori si profesionisti, reprezentanti ai birourilor de arhitectura si design, ai agentiilor de publicitate, bloggeri sau jurnalisti.

Stufarisurile din Sic se intind pe sapte hectare si fac parte din categoria rezervatiilor botanice si zoologice. Atractia locului o reprezinta o punte de lemn care traverseaza stuful pe o lungime de 1 km: in ambele capete au fost construite doua foisoare, iar la jumatatea drumului exista un turn folosit indeosebi pentru observarea pasarilor.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente