Rezultatele „Let”s do it Romania” in Arad: 3.500 de voluntari si 7.000 de saci de gunoi

Marea „ieseala” de sambata a insemnat inainte de toate mobilizarea unui numar foarte mare de voluntari, 3.500, desi organizatorii se asteptau ca numarul acestora sa depaseasca putin peste doua mii.

Au fost colectati sapte mii de saci, a caror colectare revine in seama primariile pe raza carora au actionat voluntarii si a operatorilor cu care acestea au semnat un contract. Acestea au termen pana cel tarziu miercuri, 29 septembrie sa adune sacii de gunoaie.

Echipa care a condus proiectul de igienizare la nivelul judetului nostru a pregatit un plan de bataie pentru opt zone in care voluntarii au actionat. „Din 3 iulie, de cand s-a demarat proiectul, ne-am ocupat de intocmirea hartilor pe care le-am folosit in 25 septembrie, ziua marii curatenii”, a declarat Ioana Son, lidera grupului aradean.

Pentru o mai buna coordonare, judetul a fost impartit in opt regiuni, fiecare regiune avand cate un coordonator regional, iar fiecare localitate cate unul sau mai multi coordonatori locali.

Cinci autobuze au fost fi puse la dispozitie pentru deplasarea in judet si la intoarcere. „In municipiu si in imprejurimi au activat echipele care au actionat pe jos, cele care au actionat pe biciclete fiind repartizate in locatii nu mai departe de zece kilometri de Arad”, a spus Ioana Son.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *