Romania Green Building Council – Recunoastere pentru cladiri verzi

0
558

Romania Green Building Council (Consiliul Roman pentru Cladiri Verzi) a primit recent din partea World Green Building Council (Consiliul Mondial pentru Cladiri Verzi) recunoasterea si acreditarea ca „Emerging Council” (Consiliu Emergent).
green building
World Green Building Council este o uniune de consilii nationale a carei misiune este accelerarea transformarii la nivel global a mediului construit in directia sustenabilitatii. Natiunile membre ale World GBC pana in acest moment reprezinta mai mult de 50% din activitatea de constructie si implica mai mult de 15.000 de companii si organizatii la nivel global. „Acesta este un pas major in realizarea obiectivului nostru de a deveni membru cu drepturi depline al World GBC si de a ne asocia altor Consilii din tari precum SUA, Germania, Marea Britanie pentru a crea un impact pozitiv asupra sectorului constructiilor”, a declarat Steven Borncamp, CEO al RoGBC.

LANSARE OFICIALA
La 14 octombrie, RoGBC va gazdui doua traininguri urmate de evenimentul de lansare oficiala a organizatiei pentru a promova deschiderea Consiliului pentru noi membri si pentru a prezenta detalii referitoare la obiectivele si activitatile viitoare. Trainingul va oferi informatii despre „Cum se poate obtine scorul -A- aferent Directivei UE privind Performanta Energetica a Cladirilor” si „Tehnologii pentru a construi verde si rentabil”.

Sursa: Jurnalul National

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.