Romania la Biofach, cea mai mare expozitie de produse ecologice din lume

Romania la Biofach, cea mai mare expozitie de produse ecologice din lume

Biofach reprezinta cea mai mare expozitie de produse ecologice din lume la care participa peste 2500 de firme expozante, din 90 de tari.

Asociatia Bio – Romania este prezenta alaturi de 20 de firme la acest eveniment, pentru a demonstra ca solutiile iesirii din criza economica cat si pentru dezvoltarea durabila a Romaniei pe termen mediu si lung, sunt agricultura ecologica, ecoturismul si agroturismul ecologic – cele mai eficiente si sigure strategii de dezvoltare a Romaniei. Transformarea fermelor de subzistenta in microferme ecologice, este una din solutiile majore de dezvoltare durabila si sustenabila a satului romanesc.

In data de 17 februarie ora 15.00 in cadrul pavilionului national al Romaniei, va avea loc seminarul ROMANIAN ORGANIC FORUM – NUREMBERG 2012. Evenimentul este sustinut de Asociatia Operatorilor din Agricultura Ecologica – „Bio Romania” si de Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri – Departamentul de Comert Exterior.

Firmele romanesti vor expune produsele ecologice in pavilionul national al Romaniei, prezentandu-le vizitatorilor produse certificate ecologic precum cereale si seminte oleaginoase, fructe de padure, miere si produse din miere, uleiuri, faina dietetica si faina integrala, paine si produse de panificatie, seminte de plante aromatice si mirodenii, furaje, lapte si produse lactate, vinuri, sucuri din fructe, etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *