Romexpo: Incepe Salonul Eco

0
522

Astazi se deschide la Romexpo Salonul Ecoagricultura. Producatorii bio va asteapta, pana duminica, cu lactate si branzeturi, miere, ceaiuri, produse de panificatie, oua, uleiuri si multe alte produse fara chimicale.
salonul ecoagricultura romexpo
Salonul Ecoagricultura este organizat in cadrul expozitiei internationale Indagra Farm – in colaborare cu Asociatia Bio Romania – si reuneste producatori, comercianti, organisme de inspectie si certificare, asociatii si federatii din agricultura ecologica.

VARIETATE

Asa ca, daca vreti sa va informati despre agricultura ecologica, sa degustati si sa cumparati alimente fara chimicale, nu ocoliti Pavilionul 29 de la Romexpo! Printre expozanti se numara producatorul de uleiuri si suplimente alimentare din canepa Canah International, apicultorii Tremot Dobre si Fiii, Tivadar Petre, Stupina Biris, Ecoapis Sabin si producatorii de ceaiuri ecologice Farmacia Naturii si Sonnentor. Nu vor lipsi branzeturile ecologice, din lapte ara chimicale si antibiotice, la manifestare anuntandu-si participarea sociatia Valea Asaului si Dorna. Naturalia si Shalom Bio Food vin cu paine, produse de patiserie si faina ecologica. Sa nu uitam de oua eco, cereale, sucuri, dulciuri, produse din soia ecologica… Si lista cu bunatati fara chimiale poate continua, pentru ca nu mai putin de 20 de societati comerciale au anuntat ca doresc sa participe la Salonul Ecoagricultura, potrivit datelor Asociatiei Bio Romania.
Salonul este deschis pe toata durata Indagra Farm (5-9 noiembrie). Programul de vizitare a expozitiei este zilnic, intre orele 10:00 si 18:00, si duminica, intre 10:00 si 16:00.
Pe langa Salonul Ecoagricultura, la Indagra Farm puteti vizita expozitii de animale si pasari, de flori si gradinarit si de utilaje agricole. De asemenea, in paralel cu Indagra, la Romexpo se desfasoara si expozitii internationale de ambalaje si mase plastice.

Sursa: Jurnalul National

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.