Romsilva disponibilizeaza 300 de angajati in 2011

0
351
Romsilva a lansat campania de împ?duriri de prim?var?
Romsilva a lansat campania de împăduriri de primăvară
Romsilva

Regia Nationala a Padurilor – Romsilva va disponibiliza in acest an 300 de angajati, conform prevederilor bugetului de venituri si cheltuieli pe anul 2011, arata datele transmise de Romsilva, la solicitarea NewsIn.

„Disponibilizarile se vor efectua in mod esalonat pe parcursul anului 2011, persoanele disponibilizate urmand a beneficia de salarii compensatorii conform prevederilor Contractului Colectiv de Munca, in functie de vechimea in sector”, spun oficialii Romsilva.

Altfel, Romsilva a retrocedat anul trecut 63.811 hectare de padure fostilor proprietari. In plus, Romsilva si-a planificat pentru acest an regenerarea unei suprafete de 14.232 hectare din fondul forestier al statului, lucrari pentru care se estimeaza a fi necesare fonduri de aproape 140 milioane lei.

Regia Nationala a Padurilor – Romsilva are in administrare fondul forestier proprietate publica a statului si se afla in subordinea Ministerului Mediului si Padurilor. In anul 2010, regia a realizat venituri totale de 1,3 miliarde lei si un profit brut de 24,5 milioane lei. In prezent, Romsilva are 18.700 angajati.

In prezent, suprafata totala a fondului forestier national acopera 6,4 milioane ha, din care proprietatea publica a statului administrata de Romsilva este de 3,34 milioane ha, iar terenurile acoperite cu padure se intind pe 6,2 milioane ha, din care proprietatea publica a statului este de 3,22 milioane ha.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.