RoRec: Aproape 680 tone de DEEE-uri, colectate in perioada februarie-iulie

RoRec: Aproape 680 tone de DEEE-uri, colectate in perioada februarie-iulie

Asociatia RoRec, care se ocupa de reciclarea si colectarea de echipamente electrice si electronice /DEEE/, a colectat, in perioada februarie-iulie 2012, in cadrul campaniei ‘Locul deseurilor nu e in casa. Trimite-le la plimbare!’, aproape 680 tone de astfel de echipamente uzate.

Actiunile de colectare DEEE din toata tara au oferit unui numar de peste sase milioane de romani posibilitatea de a se debarasa responsabil de echipamentele electrice si electronice vechi.

In cadrul celor 222 de actiuni desfasurate pana la finalul lunii iulie si-au adus aportul peste 1.600 de voluntari, iar cantitatile colectate s-au ridicat la aproape 680 de tone, provenite din cele 536 de localitati in care au avut loc actiunile derulate RoRec.

In 2011, in cadrul aceleiasi campanii, au fost stranse peste un milion de kilograme DEEE, colectate in 220 actiuni din 39 de judete si in sectoarele 4 si 6 din Bucuresti, la care au participat, in total, peste 66.000 de cetateni.

RoRec este o asociatie non-profit, infiintata de zece dintre cei mai cunoscuti fabricanti europeni de aparatura electrocasnica prezenti pe piata din Romania.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente