Rovana Plumb promite ca va opri defrisarile

Defri??ri ilegale în Vâlcea. Localnicii lupt? cu Facebook împotriva ho?ilor de lemn
Rovana Plumb promite ca va opri defrisarile

Ministrul Mediului si Padurilor, Rovana Plumb, si-a propus ca, in trei saptamani, ministerul pe care il conduce sa vina cu propuneri clare de reglementari legislative menite sa opreasca defrisarile.

Masurile urmeaza sa fie preluate in noul Cod Silvic, aflat in dezbatere in Parlament.

„Suntem in plina analiza a Codului Silvic care se afla in prezent in Parlament. Ne dorim ca, dupa ce vom veni cu masurile legislative necesare, mesajul acestui cod sa raspunda mesajului societatii pe acest subiect: «Nu vrem defrisari! Nu vrem taieri!»”, a declarat, marti, ministrul Mediului, Rovana Plumb, cu ocazia participarii la conferinta de presa prilejuita de lansarea in Romania a studiului „Living Planet” al organizatiei WWF.

In discutiile cu jurnalistii prezenti, Rovana Plumb a promis ca in cel mai scurt timp sa fie in masura sa inainteze premierului propunerile sale pentru sefii institutiilor descentralizate aflate in subordinea sau in coordonarea Ministerului Mediului si Padurilor.

„Secretarii de stat, sefii de la Ape, de la Agentia de Mediu si toti ceilalti sper sa-i cunoastem saptamana asta, saptamana viitoare cel tarziu”, a declarat Rovana Plumb.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *