Rovana Plumb va avea o intrevedere cu ministrii ai Mediului din Grupul Visegrad

Rovana Plumb va avea o intrevedere cu ministrii ai Mediului din Grupul Visegrad

Ministrul Mediului si Padurilor, Rovana Plumb, va efectua Luni, 8 Octombrie 2012, o vizita oficiala la Varsovia, Polonia, pentru a se intalni cu omologii din statele membre ale Grupului Visegrad in vederea identificarii unor pozitii comune ce urmeaza a fi sustinute la Conferinta privind Schimbari Climatice de la Doha – Qatar din 26 Noiembrie – 7 Decembrie 2012. Astfel, in cadrul reuniunii, ministrul Rovana Plumb va avea intrevederi cu ministrii Mediului din Cehia, Ungaria, Slovacia, Polonia si Bulgaria.
Principalele teme ce vor fi abordate in cadrul intrevederii la nivel inalt se vor axa pe propunerea de adoptare de catre Parlamentul European a unei decizii privind termenele de organizare a licitatiilor de tranzactionare a certificatelor de emisii precum si stabilirea unui draft de concluzii ce urmeaza a fi prezentate la Doha – Qatar.
In perioada 26 noiembrie – 7 decembrie 2012 la Doha, Qatar, se va desfasura cea de-a 18-a Conferinta a Partilor la Conventia Natiunilor Unite privind Schimbarile Climatice si cea de-a 8-a Intalnire a Partilor Semnatare ale Protocolului de la Kyoto.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente