S-a dat liber la iarba in parcurile din Bucuresti!

S-a dat liber la iarba in parcurile din Bucuresti!Te invitam sambata, 18 iulie, incepand cu ora 12.00, la Cetate in Cismigiu, sa aruncam impreuna vechile aviziere care ne interziceau accesul pe iarba!Gasesti muzica, performance & happening, bike trial, expozitie de arta contemporana, atelier de creatie Ad Hoc, atelier handmade si carti la liber.

Te asteapta o zi plina de cultura urbana ce se va incheia noaptea tarziu cu afterparty tematic la Fabrica, sustinut de Nigels ( http://www.myspace.com/nigelsgroove), intr-o formula de jamset.

Vor mixa Mindhacker & Pantany, Killavolt, Anitzirc si DJ Sebastian Kayn.

Marius Vancea iti va provoca imaginatia cu un performance spectaculos pictand “la fata locului”o panza de 8 pe 2 metri.

Nona Serbanescu “va paste” pe peluza din fata cetatii o turma de oi reciclate in ceea ce se numeste Project Oaia.

Asociatia Fabrica de Peisaj a pregatit impreuna cu Facultatea de Hoticultura si Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara – Bucuresti doua proiecte de arhitectura peisagistica: GARDA si “Cismigiul in detaliu”, menite sa atraga atentia asupra pericolului de a pierde monumentele Cismigiului.

Fundatia Ratiu va ofera posibilitatea lecturii in aer liber alaturi de Biblioteca Metropolitana, iar fetele de la atelierele de handmade te vor invata cum sa iti faci singur/a cercei!

Momentul de suspans maxim este reprezentat de o demonstratie de bike trial oferita de FreeRider.ro.

Celor pentru care statul pe iarba nu e suficient, le-am pregatit un spatiu de interactivitate plastica in cadrul caruia se vor putea manifesta artistic

Cristi Seusan & Special Guests vor construi o instalatie, spatiu unde doritorii vor avea parte de o sedinta foto.

Finalul acestui demers il veti afla numai seara dupa ora 22.00 la Club Fabrica, ascultand muzica trupei Nigels, unde lucrarile publicului vor face parte dintr-un imens colaj, iar cei pozati isi pot vedea portretele.

Pentru surprize si premii, prezenta este obligatorie!

Organizatori: Free Act Communications in parteneriat cu Biblioteca Metropolitana Bucuresti, Fabrica de Peisaj si Fundatia Ratiu

Parteneri: Club Fabrica, Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara, FreeRider.ro, B.A.D., DOT Shop, CharityGift.ro

Parteneri media: Neogen, Hotcity.ro, Realitatea.net, EcoSapiens.ro, EcoMagazin.ro, Ziua, Monden.info, BeatFactor.ro

un proiect Free Act Communication

Articole similare

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente