„Salveaza Delta. Scrie viitorul” – cel mai bun proiect ecologic al anului 2013

Legea junglei, în Delta Dun?rii: HOTEL f?r? autoriza?ie de mediu
„Salveaza Delta. Scrie viitorul” – cel mai bun proiect ecologic al anului 2013
„Salveaza Delta. Scrie viitorul” – cel mai bun proiect ecologic al anului 2013

Proiectul „Salveaza Delta. Scrie viitorul!”, implementat de Societatea Ornitologica Romana – Sucursala Covasna si Cercul de Ornitologie „Mugurar”, a fost desemnat cel mai bun proiect de protectia mediului, cu cele mai spectaculoase realizari, si a primit marele premiu al Fundatiei Pentru Parteneriat, in prezenta presedintelui Fundatiei, Potozky László, si a directorului MOL Romania, Daragics Kinga. Premiul nu este deloc de neglijat – 10.000 de lei.

„Este o recunoastere, suntem fericiti. Vine dupa un proiect muncit, un proiect greu, dar care a dovedit ca implicarea comunitara este o portita si o sansa pe care dorim sa o exploatam in continuare. Proiectul a fost desemnat ca si un model, si acest lucru ne si responsabilizeaza sa mergem mai departe. Ne dorim sa continuam ceea ce am inceput. Consideram ca este o initiativa frumoasa si suntem mandri ca si organele competente recunosc activitatea noastra si ne-au recompensat intr-un fel sau altul. Se pare ca cei care au crezut in noi nu au dat gres, si se pare ca ideile noastre au fost bune. Ne dorim sa continuam proiectele, sa aducem si lucruri noi, si, de ce nu, sa castigam si la anul” – ne-a declarat coordonatoarea Cercului de Ornitologie „Mugurar”, Ana Maria Lazar.

Coordonatorul Filialei Covasna a Societatii Ornitologice Romane, Catalin Lazar, spune ca succesul nu ar fi fost posibil fara implicarea autoritatilor, a sferei civile si a sponsorilor, carora a tinut sa le multumeasca.

„Multumim partenerilor nostri, Inspectoratele Scolare Judetene Covasna, Brasov, Maramures, Tulcea, Bistrita Nasaud, Calarasi, Alba, Agentiile Judetene Pentru Protectia Mediului din aceleasi judete, administratia Rezervatiei Biosfera Delta Dunarii, Muzeul National al Carpatilor Rasariteni si Asociatia Cultural Stiintifica a Carpatilor Rasariteni, Agentia Metropolitana din Brasov, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Covasna, Julius Meinl Romania, SMURD Sibiu, Salvamont Sibiu, Asociatia Salvati Dunarea si Delta, Proiectul Conservarea acvilei tipatoare mici in Romania, Asociatia pentru Dezvoltare Comunitara Durabila „Alutus”, Consiliul Local Sita Buzaului, Bertis si Bertikris. Multumiri speciale Asociatiei Pentru Comunitate, Observatorului de Covasna si www.covasnamedia.ro pentru faptul ca au fost alaturi de noi si fizic si ne-au sustinut in demersurile pe care le-am avut” – a declarat Catalin Lazar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *