Sansa agriculturii din Brasov: sa fie una ecologica!

0
321
Daciana Sârbu: Trebuie s? facem din România o ?ar? bio
Daciana Sârbu: Trebuie să facem din România o ţară bio
Sansa agriculturii din Brasov: sa fie una ecologica!

Brasovul va fi prezent la cel mai mare targ de alimente ecologice din lume, ce se va desfasura la Nurnberg, in Germania, si unde Romania va fi declarata Tara BIO a anului 2013.

Patru producatori de lapte, carne, miere si dulceturi din judetul Brasov isi vor prezenta alimentele create dupa retete unice. La acest eveniment vor participa specialisti si comercianti de pe toate continentele.

Vicepresedintele filialei Brasov a Asociatiei Bio Romania, Dorin Enache, va reprezenta Romania la acest targ. El a declarat ca avem niste traditii si o zestre extraordinara in ce priveste conservarea retetelor de produse alimentare ca odinioara, cu aditivi naturali, iar ideea de a ne intoarce la obarsii, de a ne pastra traditiile este un mod de viata.

La randul sau, presedinte Asociatiei Bio Romania, Marian Cioceanu, a declarat pentru Radio Romania Tg. Mures, ca Brasovul are un potential deosebit in aceasta directie, iar 60-70 la suta din agricultura judetului Brasov ar trebui sa fie agricultura bio certificata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.