Satmarenii au predat peste 23 de tone de deseuri electrice si electrocasnice

Campania de colectare a deseurilor electrice si electrocasnice a scos din casele satmarenilor peste 23 de tone de deseuri electrice. In judetul Satu Mare sunt cinci puncte de colectare a deseurilor electrice si electrocasnice.Satu Mare

Campania de colectare a deseurilor electrice si electrocasnice a scos din casele satmarenilor peste 23 de tone de deseuri electrice. In cadrul campaniei nationale de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice, desfasurata in perioada 26-27 martie, satmarenii au predat 12 tone de deseuri, careieni 8 tone iar negrestenii doar 500 de kilograme.

Cinci puncte de colectare in judet

In judetul Satu Mare sunt cinci puncte de colectare a deseurilor electrice si electrocasnice. Doua in municipiul Satu Mare pe Aleea Muresului si pe strada Magnoliei. La Carei punctul de colectare este situat pe strada Iuliu Maniu, numarul 21, in localitatea Vama punctul de colectare este pe strada Mihai Eminescu iar cel din localitatea Viile Satu Mare este situat pe strada Observatorului, numarul 1.

Sursa: Adevarul

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente